Over ons

Partyverhuur Zeewolde is opgericht in april 2023. Het was een unieke kans om een droom waar te maken voor ondernemer Wouter Wynia, die al vroeg wist dat hij ooit zelfstandig ondernemer wilde worden. Al in 2010 begon hij zijn eigen onderneming Flex Party Service, waarmee diensten worden aangeboden op het gebied van licht, geluid en dj-services. Voor grote en kleine feestjes: al snel groeide Flex Party Service uit tot het bedrijf dat alles aankon.

Het is dan ook vol trots en enthousiasme dat Wouter en zijn vrouw Saskia de kans hebben aangepakt om Partyverhuur Zeewolde te beginnen vanuit een overname van het succesvolle verhuurgedeelte van Troost Catering. De diensten kunnen zo worden uitgebreid naar een nóg volledige aankleding voor iedere gelegenheid.

Wouter

Wouter is de drijvende kracht achter Partyverhuur Zeewolde. Als eigenaar is hij de vaste contactpersoon aan de telefoon en is hij het gezicht bij veel van de leveringen en afhalers. Met een brede glimlach, een grote motivatie en veel plezier zorgt hij dat alle reserveringen tiptop worden voorbereid en op de perfecte manier bij de klanten terecht komen. Met zijn creatieve vermogen en jarenlange ervaring denkt hij graag mee over de beste oplossing voor kleine en grote evenementen!

Saskia

Saskia is de administratieve kracht achter Partyverhuur Zeewolde. Veelal op de achtergrond zorgt zij dat de website goed functioneert en het assortiment op de beste wijze wordt gepresenteerd. Alles rondom de huisstijl van het bedrijf komt uit haar handen en haar ervaring in customer service zorgt dat veel mails op een vriendelijke manier door haar worden afgehandeld. Achter elke succesvolle man staat een sterke vrouw (en een stomverbaasde schoonmoeder) is zeker een gezegde dat bij Partyverhuur Zeewolde van toepassing is!

WhatsApp