Partners

Om jouw feest onvergetelijk te maken werken wij samen met meerdere bedrijven binnen Zeewolde. Bekijk hieronder onze partners. Heb je geen tijd om alles zelf uit te pluizen? Vraag je totale offerte bij ons aan en wij zorgen ervoor dat we samen met onze partners jouw perfecte feest neer kunnen zetten!

Springkussenverhuur Zeewolde

Het is een onomstotelijk feit dat springkussens een enorme aantrekkingskracht hebben op kinderen. Huur bij Springkussenverhuur Zeewolde de allertofste springkussens om jouw feest ook voor de kinderen onvergetelijk te maken!

Flex Party Service

Een van de belangrijkste elementen van een feest is perfecte muziek in de juiste sfeer. Flex Party Service zet op jouw feest een ervaren DJ neer met professionele licht- en geluidapparatuur voor een fantastische avond!

Troost Catering

Van klein buffet naar poffertjeskraam, van een barbecuefestijn naar een gezellige foodstand: Troost Catering is bij uitstek hét bedrijf in Zeewolde en omgeving om aan al jouw cateringwensen te voldoen!

Hangbelly BBQ-catering

De slogan van Hangbelly BBQ is ‘never trust a skinny chef’, en dat blijkt ook wel: deze partner weet hoe het perfecte barbecue-vlees moet smaken! Vul jouw feest aan met de allerzachtste pulled pork en de beste burgers van Hangbelly BBQ.

Drankenspeciaalzaak Mitra Thiele

Een compleet feest of evenement voorzien van de beste drank in de juiste hoeveelheden: daar heb je experts voor. Wij werken graag samen met Mitra Thiele in Zeewolde om compleet ontzorgd te worden in de drankvoorziening!

Robinotof fotografie

Robinotof staat bekend als een van de meest veelzijdige professionele fotografen uit de regio. Hij blaast iedereen omver met zijn prachtige plaatjes van natuur, mensen en natuurlijk evenementen!

WhatsApp