Licht, geluid & DJ

Is een feest eigenlijk wel een écht feest als je alleen de radio aanzet op de achtergrond? Wij vinden van niet, en zorgen daarom vanuit ons eigen bedrijf ook voor sensationeel geluid, gezellige verlichting en dansbare muziek met alleen professionele DJ’s! Door Flex Party Service in te zetten maak je ieder feest onvergetelijk.

Waarom kiezen voor Flex Party Service?

Als je kiest voor Flex Party Service hoef je geen zorgen meer te maken of jouw feest er wel uit gaat knallen. We zorgen altijd dat er apparatuur komt te staan die op jouw locatie en gezelschap is afgestemd, zodat de verlichting de hele dansvloer bereikt en de muziek het hele publiek enthousiast maakt. We kunnen ook draaien binnen thema’s, of kleine mini-thema’s, zoals een fout (half) uurtje, een leuk momentje voor de kids of gewoon even helemaal uit je dak gaan op dance-classics.

Wil je meer weten over Flex Party Service? Neem een kijkje op de website! Wil je de diensten van Flex Party Service combineren met de huur van feestmaterialen en/of springkussens? Vul dit dan in bij je vrijblijvende offerte-aanvraag zodat we een scherpe totaalprijs kunnen maken!

Vrijblijvende offerte-aanvraag

Heb je gevonden wat je zocht en/of goede ideeën opgedaan? Vul onderstaand formulier in en krijg direct een passende offerte in de mail!


WhatsApp