Partytenten

Niets zo onberekenbaar als het Nederlandse weer: dat maakt een goede partytent onmisbaar voor ieder buitenfeest of -evenement! Op deze pagina vindt je ons aanbod in partytenten: om zelf op te bouwen, of door Partyverhuur Zeewolde op te zetten als harmonica- of pagodetent. De tenten kunnen gecombineerd worden om een grotere oppervlakte te overkappen. Neem gerust contact met ons op voor de voordeelprijzen bij een grotere afname!

Je kunt hieronder de datum & periode selecteren waarop je de producten wilt huren, je krijgt dan direct de beschikbaarheid en juiste prijzen te zien. Voeg de artikelen eenvoudig toe aan je winkelwagen om totaalprijzen te zien en je bestelling te plaatsen!

Huurperiode

Selecteer bij de startdatum het moment waarop de goederen geleverd of afgehaald dienen te worden. Bij het einde van de huurperiode selecteer je het gewenste moment van ophalen of terug inleveren. Wil je de goederen in de avond gebruiken? Selecteer dan de volgende ochtend 9.00 als het einde van je huurperiode.

Indien goederen op dag A ná 17.00 worden opgehaald voor gebruik dag B, en op dag C vóór 10.00 worden ingeleverd, wordt enkel de huur voor dag B in rekening gebracht.

Partytenten

Accessoires voor de partytenten

WhatsApp