Bezorgen & Afhalen

Je kunt bij Partyverhuur Zeewolde kiezen om je spullen zelf af te halen, of om deze te laten leveren. Op deze pagina vind je antwoorden over veelgestelde vragen over dit onderwerp!

Wat is de bezorgregio?

Partyverhuur Zeewolde levert in de wijde regio rondom Zeewolde. In de afbeelding hiernaast kun je zien in welke plaatsen wij komen.

Het is wel afhankelijk van het volume van je bestelling: 5 klapstoelen naar Barneveld brengen is voor ons beiden niet rendabel, maar huur je een groot springkussen kunnen we deze natuurlijk op afspraak bij je komen afleveren!

Vraag dus gerust vrijblijvend of wij jouw bestelling kunnen komen bezorgen.

Wat kost bezorgen & afhalen?

Omdat ons assortiment zo divers is, is het lastig om de bezorgkosten op de website vast te leggen. Wij willen graag altijd een passende prijs bieden, waarbij we rekening houden met het volume en de afstand die we moeten afleggen. Het bezorgen van een paar tafels en stoelen binnen Zeewolde kan bijvoorbeeld al vanaf 10 à 15 euro, maar een complete après-ski aankleding zal hoger uitvallen in de prijs.

Daarom voegen wij de prijs achteraf toe aan je order, deze krijg je zo snel mogelijk na je reservering in de offerte toegestuurd. Natuurlijk mag je de prijs ook vooraf bij ons opvragen per mail naar info@partyverhuurzeewolde.nl of per telefoon of whatsapp naar 036 – 369 0080!

Wat kost het leveren, opzetten en afhalen van een springkussen?

.

Voor de springkussens hebben wij wel een vaste prijsstaffel die wij hanteren, deze vind je in het overzicht links van deze tekst, of hierboven wanneer je mobiel kijkt. De kleine ‘Happy’ springkussens kunnen enkel worden afgehaald, voor de andere springkussens zie je hier wat je kunt verwachten. Voor deze prijs worden de springkussens gebruiksklaar neergezet op de plek waar je je springplezier graag wilt beleven, en ook weet voor je afgebroken en meegenomen!

Hoe laat komen jullie leveren & afhalen?

Het is begrijpelijk dat je graag zo snel mogelijk wilt weten hoe laat wij bij je op de stoep staan! Daarom kun je in de reserveringstool ook aangeven op welke tijden je de goederen het liefst zou willen ontvangen en weer opgehaald wil hebben.

Omdat er vaak nog reserveringen op het laatste moment binnenkomen, maken wij onze planning pas één dag van te voren, zodat we alle klanten zo passend mogelijk kunnen beleveren. We houden altijd zoveel mogelijk rekening met de door jou gewenste tijden, en zullen je de dag voor de levering dan ook een mail sturen hoe laat we verwachten bij je te zijn!

We spreken dan ook gelijk af wanneer de spullen weer afgehaald worden. Het kan zijn dat we dit pas de ochtend na je reservering doen, want in de avond/nacht halen wij geen goederen meer op.

Wat kan ik verwachten als ik goederen kom afhalen?

Als je komt afhalen bij Partyverhuur Zeewolde, kun je dit helemaal zelfstandig doen op de Marsweg 17 in Zeewolde. In de meeste gevallen zal het zo zijn dat we je spullen klaarliggen in één van onze aanhangers die voor het pand staan, beveiligd met een slot met een cijfercode.  Je krijgt de dag voor afhaling de code van dit cijferslot, zodat je vanaf het aangegeven tijdstip de producten zelfstandig af kunt halen.

We raden sterk aan om met twee personen te komen als het gaat om het afhalen van een spingkussen. Opgerolde springkussens zijn vrij zwaar en log en met twee man gemakkelijker te verplaatsen. Let op: alleen de Happy-spingkussens kunnen in een personenwagen worden vervoerd, de Midi’s en groter vereisen een bestelbus of aanhanger!

Voor grote hoeveelheden die niet in een aanhanger passen zullen we een vast tijdstip met elkaar afstemmen, zodat er zeker iemand op de locatie aanwezig is.

Kan ik ook een aanhanger huren?

.

Jazeker! Wij hebben een kleine, open aanhanger beschikbaar, die het meest gebruikt wordt voor het vervoer van springkussens. Je kunt de aanhanger hier rechts (of onder als je mobiel kijkt) direct in je winkelwagen toevoegen!

Vergeet niet zelf een witte kentekenplaat mee te nemen.

WhatsApp