Springkussens

Partyverhuur Zeewolde heeft een prachtig assortiment aan springkussens van klein tot groot! Bekijk hier alle mogelijkheden.

Je kunt hieronder de datum & periode selecteren waarop je de producten wilt huren, je krijgt dan direct de beschikbaarheid en juiste prijzen te zien. Voeg de artikelen eenvoudig toe aan je winkelwagen om totaalprijzen te zien en je bestelling te plaatsen!

Huurperiode

Selecteer bij de startdatum het moment waarop de goederen geleverd of afgehaald dienen te worden. Bij het einde van de huurperiode selecteer je het gewenste moment van ophalen of terug inleveren.

Indien goederen op dag A ná 17.00 worden opgehaald voor gebruik dag B, en op dag C vóór 10.00 worden ingeleverd, wordt enkel de huur voor dag B in rekening gebracht.

Achtertuin-springkussens

Deze superleuke kleine springkussens zijn speciaal voor in de achtertuin, voor de kleinste kinderen tot ca 6 jaar! Ideaal op een mooie zonnige dag of een klein verjaardagsfeestje. Deze springkussens zijn niet geschikt voor grote feesten of open dagen, en kunnen vanwege hun compacte opgevouwen formaat enkel worden opgehaald in Zeewolde.

Kleine springkussens

Grote springkussens

Stormbanen

Accessoires

WhatsApp