Veelgestelde vragen

Bestellen

Hoe plaats ik een bestelling?

Ben je eruit wat jouw feest nodig heeft om perfect te zijn? Neem contact met ons op door het offerteformulier onderaan iedere pagina in te vullen. We sturen je dan een vrijblijvende offerte, en als je ermee akkoord gaat zetten we deze voor je om in een bestelling.

Hebben jullie genoeg op voorraad?

Vanwege het uitgebreide assortiment geven we niet op de site aan hoeveel stuks er van ieder artikel beschikbaar zijn, maar vraag gerust of we voldoende hebben. In veel gevallen kunnen we aan al je wensen voldoen of vinden we een passend alternatief!

Bezorgen & afhalen

Wat kost bezorgen?

De bezorgkosten zijn variabel, afhankelijk van het het gevraagde volume en de afstand, en de benodigde tijd voor eventueel opzetten en afbreken. We zullen hier altijd een eerlijke prijs voor rekenen en nemen dit mee in de vrijblijvende offerte!

Waar bezorgen jullie?

Wij bezorgen in de wijde regio van Zeewolde, dus denk ook aan de gemeentes Harderwijk, Nijkerk, Ermelo, Putten, Almere, Lelystad, Dronten, Elburg, Nunspeet, Huizen, Blaricum, Laren, Hilversum, Eemnes, Baarn, Bunschoten, Amersfoort, Soest, Leusden en Barneveld. De bezorgkosten zullen worden afgestemd op de afstand en het volume.

Zetten jullie ook materialen op en breken jullie deze weer af?

Tegen extra kosten kunnen bijna alle materialen worden opgezet en afgebroken. We stemmen dit met je af als je de bestelling wil plaatsen!

Kan ik ook afhalen?

Ja, in overleg is afhalen in Zeewolde mogelijk. Houd wel rekening met het volume en gewicht, en zorg dat je hier passend vervoer op afstemt. We zullen je bij je bestelling aangeven hoe de goederen minimaal vervoerd dienen te worden. We stemmen vervolgens ook een afhaal- en terugbrengtijdstip met je af, dit zal in de regel tussen maandag tot en met zaterdag zijn, tussen 8 en 17 uur.

Bezorgen jullie alle dagen?

Wij zullen in de regel het bezorgen met je afstemmen tussen maandag en zaterdag, tussen 8 en 17 uur.

Betalen

Kan ik achteraf betalen?

Wanneer er een zakelijke reservering wordt geplaatst, sturen wij na de verhuur een factuur die binnen 14 dagen mag worden betaald. Reserveer je als particulier, dan dient de reservering vooraf te worden betaald. Uiterlijk 24 uur voor aanvang van de verhuur dient het bedrag op onze bankrekening te staan door betaling via overschrijving of een betaalverzoek.

Betaal ik borg?

Wanneer je particulier besteld en de betaling vooraf plaats dient te vinden, zal er ook borg in rekening worden gebracht. De borg is afhankelijk van het totaalbedrag van je reservering.

tot €200:  €50 borg

€200 tot €500:  €75 borg

€500 tot €1000: €100 borg

€1000 tot €1500: €125 borg

Hogere bedragen zullen een evenredig bedrag aan borg geven.

Krijg ik de borg terug?

Partyverhuur Zeewolde zal de gehuurde materialen binnen 7 werkdagen nakijken. Indien alles in goede staat is geretourneerd, wordt de volledige borg direct aan je teruggestort. Bij normaal gebruik zal dit zeker het geval zijn. Er kan (een deel) van de borg worden ingehouden wanneer materialen incompleet retourkomen (bv missende spanbandjes), bij schade aan de materialen of wanneer er een onredelijke hoeveelheid schoonmaakwerk benodigd is.

WhatsApp